Migration and Asylum Seekers Governance in the EU: The Case of Berlin Municipality - Kunychka, Mykhaylo, 1990-
Historické pozadie a súčasný stav migračnej krízy v berlínskej samospráve. Počiatočné fázy bývania a integrácie. Riešenia na zmiernenie ťažkostí s krízou bývania.