Financial Statements Risk: Case Study of a Small Accounting Unit - Drábková, Zita
Metóda CFEBT na zisťovanie rizika účtovných záznamov z hľadiska rizika účtovných chýb a podvodov, čoho výsledkom je zníženie informačnej asymetrie medzi ich autormi a používateľmi. Riziko účtovných chýb a podvodov prostredníctvom rizikového trojuholníka CFEBT a prípadovej štúdie vybraných malých subjektov, ktoré pôsobia prevažne v spracovateľskom priemysle.