<An> Analysis of Two New Process Approach-Related Terms in ISO 9001:2015: Risk-Based Thinking and Context of the Organization - Hrbáčková, Lucie
Pochopenie „myslenia založeného na riziku“ a „kontextu organizácie“ v procesnom prístupe podľa požiadaviek aktualizovanej normy ISO 9001: 2015 Systémy manažérstva kvality - Požiadavky. Pochopenie kontextu organizácie s cieľom robiť správne strategické rozhodnutia. Zameranie na niekoľko výrobných organizácií z rôznych priemyselných oblastí v Českej republike.