Solution of Socio-Economic Efficiency of Public Projects Under the Conditions of Variable Amount of Subsidy - Jiříček, Petr
Modelovanie peňažných tokov verejných investičných projektov v podmienkach variabilnej výšky dotácie z verejných zdrojov. Deterministický model založený na racionálnej zlomkovej funkcii na hodnotenie sociálno-ekonomickej efektívnosti verejných projektov dotovaných z európskych fondov. Vplyv výšky dotácie a kritické zmeny sociálno-ekonomických peňažných tokov generovaných projektom na hodnotenie verejných investícií.