Determinants of Innovation Activities and SME Absorption - Case Study of Germany - Prokop, Viktor
Skúmanie aké determinanty ovplyvňujú inovačné aktivity malých a stredných podnikov v troch rôznych nemeckých odvetviach, konkrétne v elektrotechnickom, chemickom a farmaceutickom priemysle a v kovospracujúcom priemysle. Výsledky malých a stredných podnikov porovnávané so sebou samými, ako aj s MSP z troch posudzovaných priemyselných odvetví.