Koronavírus a daň z príjmov - Bielená, Jana
V období počas pandémie legislatívne opatrenia v oblasti dane z príjmov majú za úlohu poskytnúť pomoc podnikateľom, ktorí niesú schopní načas platiť svoje záväzky, a taktiež ich odbremeniť od určitých administratívnych úkonov. Daňové priznanie k dani z príjmov. Preddavky na daň z príjmov právnickej osoby. Poukázanie podielu zaplatenej dane.