Národohospodář F. L. Rieger - Sirůček, Pavel
O živote významného českého politika a národohospodára F. L. Riegera (1818-1903). Priekopník českého národohospodárstva, jeden zo zakladateľov českej ekonomickej terminológie. Riegerova vlastenecká činnosť, hospodárska, kultúrna a osvetová.