Postoje podniků k řízení klíčových pozic a zaměstnanců - Horváthová, Petra
Postoje spoločností pôsobiacich vo výrobnom priemysle Moravskosliezskeho kraja k riadeniu kľúčových pozícií a zamestnancov v podnikateľskom prostredí. Návrh postupu na jeho efektívnu a praktickú implementáciu a aplikáciu. Kľúčová úloha kľúčových zamestnancov pri dosahovaní alebo udržiavaní konkurencieschopnosti.