Prerušenie živnosti SZČO ako možnosť neplatiť odvody do Sociálnej poisťovne ani zdravotnej poisťovne v čase preventívnych opatrení a obmedzení z dôvodu krízy COVID-19 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Novela živnostenského zákona č. 73/2020 Z. z. Ako postupovať pri prerušení živnosti. Oznámenie pozastavenia živnosti Sociálnej poisťovni. Verejné zdravotné poistenie. Účtovníctvo a daň z príjmov v čase prerušenia živnosti, pred a po prerušení živnosti.