Doručovanie písomností verejnou vyhláškou obcou pri správe daní - Hrtánek, Ladislav
Nevyhnutnosť obce doručovať písomnosti v daňovom konaní verejnou vyhláškou. Prípady doručovania verejnou vyhláškou. Právne predpoklady pre doručovanie. Predpoklady pre doručovanie daňovej exekučnej výzvy.