Dodatočné povolenie stavby / nariadenie odstránenia nepovolenej stavby - Gallová, Jana
Pokračovanie z predchádzajúceho čísla. Postup stavebného úradu po splnení výzvy stavebníkom o dodatočnom povolení stavby. Konkrétne príklady.