Analýza produktivity práce v sieti pohostinstva veľkých podnikov na Slovensku - Bolgáč, Ján, 1959-
Vývoj produktivity práce v sieti pohostinstiev veľkých podnikov s 20 a viac zamestnancami na Slovensku za roky 2009 – 2018. Analýza ukazovateľov - tržby za rok vrátane DPH, ktorá je výstupným ukazovateľom produktivity práce, evidenčný počet zamestnancov za sieť pohostinstva, počet miest pri stoloch a stolíkoch, analýza odbytovej plochy v m2, ktoré sú vstupnými ukazovateľmi procesu. Priemerné rasty a priemerné prírastky produktivity práce. Štatistické údaje