Daňová kontrola - najčastejšie chyby zamestnávateľa - Boráková, Marta
Pri kontrole zamestnávateľa zo strany správcu dane na dani z príjmov zo závislej činnosti môže byť kontrolovaný zamestnávateľ, právnická alebo fyzická osoba. Správca dane pri daňovej kontrole. Povinnosti zamestnávateľa pri výkone daňovej kontroly. Časté nedostatky u zamestnávateľa. Prerušenie daňovej kontroly a opätovné začatie kontroly po skončení pandémie.