Analýza vplyvu demografických faktorov na ekologické cítenie obyvateľov Slovenska - Dúžik, Ondrej, 1989-
Postoj k ochrane životného prostredia, ochota priplatiť si za produkty priateľské ku životnému prostrediu, ktorá nemusí byť nutne otázkou financií, regiónu, resp. urbanistického usporiadania miesta bydliska. Spoločnosť, v ktorej sa osoba pohybuje, má určitý vplyv na jeho správanie, no nemusí to nutne meniť jeho vnútorný postoj ku životnému prostrediu. Údaje o slovenskej populácii. Demografické a geografické faktory, ktoré významne charakterizujú ekologické cítenie ľudí.