Príspevok na náhradu straty príjmu SZČO, ktorá nemá povinnosť platiť odvody do Sociálnej poisťovne (okrem tých s odvodovými prázdninami) a špecifikovanej jednoosobovej s. r. o. v čase opatrení z dôvodu Covid-19 (Opatrenie č. 4) - Pakšiová, Renáta, 1974-
Finančné príspevky vlády SR kategorizované podľa dôvodu a potreby pomoci v čase vyhlásenej mimoriadnej situácie spôsobenej šírením vírusu COVID-19. Základné informácie ako požiadať o finančnú pomoc (príspevok na náhradu straty príjmu) v prípade niektorých podnikateľov SZČO a jednoosobových s. r. o., o ktorú je možné v súčasnosti žiadať.