Dotácia pre fyzickú osobu – SZČO, ktorá nemá nárok na poskytnutie finančného príspevku v rámci projektu „PRVÁ POMOC“ v čase pandémie z MPSVR SR - Pakšiová, Renáta, 1974-
SOS dotácia – dotácia na podporu humanitárnej pomoci pre fyzickú osobu, ktorá je poskytovaná Ministerstvom práce, sociálnych vecí a rodiny SR na základe paragrafu 3 nariadenia vlády Slovenskej republiky č. 103/2020 Z. z. o niektorých opatreniach v oblasti dotácií v pôsobnosti MPSVR SR v čase mimoriadnej situácie, núdzového stavu alebo výnimočného stavu vyhláseného v súvislosti s ochorením COVID-19. Oprávnení žiadatelia. Žiadosť o poskytnutie dotácie. Podanie žiadosti.