Prieniky manželského majetkového spoločenstva a vecných práv v medzinárodnom práve súkromnom - Sisák, Ľuboslav
Problematika rozhraničenia vecnoprávnej a manželsko-majetkoprávnej kvalifikácie. Analýza príčin vzniku tohto problému, jeho teoretického a praktického významu. Návrh predchádzajúcich prístupov jeho riešenia. Demonštrácia v slovenskej praxi.