Sociálne a zdravotné poistenie konateľa a spoločníka spoločnosti s ručením obmedzeným - Lacko, Miloš
Zásadná zmena v definičnom vymedzení poistnej kategórie zamestnanca v systéme sociálneho poistenia, ktorá spočíva v previazaní tejto poistnej kategórie na daňovú klasifikáciu príjmov zo závislej činnosti. Analýza a hodnotenie dopadov zmeny na konateľov a spoločníkov s.r.o.. Nedostatky v systémovom nastavení sociálno-poisťovacích právnych vzťahov.