Využitie časových radov v ekonomickej praxi - Sivašová, Daniela, 1955-
Kĺzavý priemer, ktorý patrí k základným a najstarším indikátorom technickej analýzy. Ekonomické časové rady. Metóda kĺzavých priemerov. Využitie vybraných kĺzavých priemerov vo finančnej praxi. Vyhodnotenie úspešnosti kĺzavých priemerov.