Informačné technológie so zameraním na cloud computing – analýza výhod a nevýhod - Szivósová, Mária, 1958-
Traja najväčší poskytovatelia cloudu a to Amazon Web Services, Microsoft Azure a Google Cloud Platform. Výhody a nevýhody cloudovej služby uvedených spoločností, so zameraním sa na jednu konkrétnu službu, ktorú poskytujú všetci traja poskytovatelia. Definovanie cloudu. Modely služieb cloud computingu.