Stres v práci manažéra - Jakubíková, Monika
Zmysluplná práca je jednou zo základných podmienok toho, aby sme boli v živote spokojní. Mnoho ľudí ale nemá prácu, v ktorej vidí zmysel a pracuje v psychickom i fyzickom strese. Pozícia manažéra predstavuje často prácu v mimoriadne stresujúcom prostredí. Choroby vznikajúce pod vplyvom neustáleho pracovného stresu. Príčiny stresu u manažérov. Ako na stres - spracovanie stresu.