Teoretyčni pogljady na rozvytok i realizaciju ekonomičnych polityk v Afryci - Kunychka, Mykhaylo, 1990-
Rozšírenie prehľadu teoretických prístupov k rozvoju ako žiaducej fyzickej reality pre africké krajiny. Hlavné podrobnosti dosiahnutia rozvoja prostredníctvom špecifických ekonomických politík založených na uvedených teoretických prístupoch a ideologických koncepciách.