Hlavný kontrolór obce počas COVID-19 - Tekeli, Jozef
Novela č. 73/2020 Z. z. zákona č. 369/1990 Zb. obecnom zriadení v z. n. p. predĺžila trvanie funkčného obdobia hlavného kontrolóra obce. Zákonodarcom zvolená zákonná formulácia spôsobuje výkladové nejasnosti. Reakcia autora na dané interpretačne rozdielne prístupy.