Není čas na chyby - Plecitá, Marta
Rozhovor s psychologičkou Ivou Moravcovou o tom, ako zvládnuť prepúšťanie pracovníkov počas krízy. Psychlogička radí - využiť outplacement, presonálny audit, znížiť psychologický dopad prepúšťania, najať si odborníkov na krízové riadenie.