Big Data and Its Role in Streamlining the Teachingprocess - Kokles, Mojmír
Súčasný stav na poli využívania komunikačno-informačných technológií vo vzdelávacom procese. Analýza založená na poznatkoch vyvodených zo súčasnej vedeckej literatúry. Predstavené sú najmä základné koncepty, nástroje a techniky, ktoré sa uplatňujú a tiež prínosy a riziká, ktoré so sebou prinášajú.