Správa a riadenie obchodných spoločností počas pandémie COVID-19 - Csach, Kristián
Základný prehľad aplikácie bežných pravidiel korporačného práva, správy a riadenia pri pandemickej situácii. Najnovšia legislatívna reakcia v oblasti korporačného práva s presahmi do insolvenčného a obligačného práva, a to prostredníctvom zákona č. 62/2020 Z. z. v súvislosti so šírením COVID-19.