Coworking chytá druhý dech - Rec, Mikoláš
Využitie coworkingu a servisovaných kancelárií aj počas pandémie koronavírusu. Veľký počet zamestnancov na home office. Dôvody pre coworking. Dodržiavanie hygienických opatrení v zdieľaných kanceláriách. Zdieľané kancelárie ako možné riešenie budúcich rizík.