Civilné právo procesné v čase koronakrízy - Gešková, Katarína
Ustanovenia nového zákona č. 62/2020 Z. z., ktoré súvisia s civilným právom procesným. Analýza, upozornenie na výkladové problémy. Výkladové možnosti.