Unikátní platforma indigo otevírá zapovězený svět. Digitálně investovat může každý a během pár minut
Inovatívny projekt indigo predstavuje možnosť digitálne investovať pomocou webovej aplikácie. Ide o unikátny algoritmus, ktorý za užívateľa vyhľadáva a ponúka najvhodnejší mix investícií. Výhodou je aj ľahká a automatizovaná registrácia. Spôsob overenia a registrácie klienta na platforme indigo. Zen ID.