Využití služeb katastru nemovitostí v bankách - Konečný, Libor
Komplexné prepojenie bankového systému a katastra nehnuteľností prostredníctvom systému CIBIS. Tri základné okruhy služieb. Predstavenie služby: "Hlídací pes" - sledovanie zmien. Webová služba návrhu na vklad.