K problematike geometrizovania krásy a estetických pojmov - Démuth, Andrej
Dva pokusy ako mapovať sémantické priestory estetických pojmov. Gärdenforsovo geometrizovanie významu. Hosoyovo mapovanie pojmov estetických emócií. Návrh spoločného modelu.