<The> Level of Student's Creativity and Their Attitude to the Project-based Learning - Chmelárová, Zuzana, 1967-
Výsledky štúdie, zameranej na overenie vzťahu úrovne tvorivosti študentov a ich prístupu k projektovému vzdelávaniu. Výskumnú vzorku tvorilo 109 študentov Ekonomickej univerzity.