Výše poskytnuté podpory podnikatelům byla loni rekordní
Českí podnikatelia nestrácajú chuť investovať. Českomoravská záruční a rozvojová banka im v roku 2019 poskytla podporu šestnásť miliárd korún vo forme záruk a zvýhodnených úverov. Podnikatelia najviac využili zvýhodnené financovanie k zaobstaraniu si nových technológií. Plánovanie väčšej podpory rodinných firiem.