Celková cena práce a jej daňovo odvodové zaťaženie - Gášpárová, Eva
Jednotlivé zložky celkovej ceny práce. Odvodové zaťaženie zamestnanca a zamestnávateľa - zdravotné poistenie. Odvodové zaťaženie zamestnanca a zamestnávateľa - sociálne poistenie. Daňové zaťaženie zamestnanca. Porovnanie celkovej ceny práce a jej daňovo odvodového zaťaženia pri minimálnej mzde a pri hrubej mzde 1000 eur zamestnanca v rokoch 2015, 2019 a 2020.