Digitální finance: jak nebránit inovacím a chránit spotřebitele - Ivančo, Alex
Česko má obrovskú príležitosť presadiť sa na jednotnom trhu pre digitálne financie. Kľúčové je nájsť rovnováhu medzi inováciami a ochranou spotrebiteľa a zabezpečiť úzku spoluprácu veľkých i malých finančných inštitúcií s regulátormi na vytvorenie nových férových podmienok. Zarobiť na tom môžu všetci zúčastnení.