Neefektivnost distribuce na trhu životního pojištění - Oborilová, Mária
Analýza aktuálnej situácie v sektore životného poistenia a príčiny poklesu predpísaného poistného na skúmanom trhu. Zhodnotenie stavu v oblasti distribúcie životného poistenia a dopadu asymetrie informácií na kvalitu portfólia zmlúv. Praktiky pri predaji životného poistenia. Legislatívne opatrenia pre daný segment. Výsledky poukazujú na zlyhanie trhu životného poistenia v oblasti distribúcie.