Chronological Overview - EU Restrictive Measures in Response to the Crisis in Ukraine - Kochajdová, Monika, 1993-
Chronologický prehľad opatrení Európskej únie, ktoré prijala za cieľom riešenia krízy na Ukrajine (2014-2019).