Coping Approaches in Terms of the Development of Military Leaders - Pospíšil, Roman
Schopnosť zvládať psychickú záťaž ako jedna z najdôležitejších kompetencií vojenského lídra. Prehľad vybraných prístupov k tomuto fenoménu v kontexte vojenského prostredia. Historicko-teoretický pohľad. Hľadanie nových impulzov pre prípravu a vzdelávanie vojenských profesionálov. Potreba vyššej flexibility.