Direction and Principles of Foreign Policy of China: Xi Jinping's Vision - Cibuľa, Adam, 1992-
Priority zahraničnej politiky Číny. Charakteristiky čínskej zahraničnej politiky. Rozhodovacie procesy v oblasti zahraničnej politiky. Bližšie zhodnotenie myšlienok Xi Jinpinga a smerovania zahraničnej politiky. Výzvy, ktorým Čína v zahraničnej politike čelí dnes a v blízkej budúcnosti.