Ke dvěma frekventovaným smlouvám - ke smlouvě o kontrolní činnosti a smlouvě o tiché společnosti - Marek, Karel
Kontrolná činnosť - základné ustanovenia. Nestranný spôsob kontroly. Kvalita, rozsah, spôsob, doba a miesto kontroly. Úhrada a náklady. Vzťah ku tretím osobám, chyby kontroly, náhrada škody. Tichá spoločnosť - základné ustanovenia. Vklad. Podiel na zisku a strate. Zrušenie tichej spoločnosti.