Automotive Industry and Current State of Electromobility in the Visegrad Group Region - Kajánek, Tomáš, 1995-
Inovatívne zmeny a ich ovplyvňovanie výroby osobných automobilov v štyroch stredoeurópskych krajinách. Súčasný stav výroby elektrických a plug-in hybridných motorových vozidiel v krajinách Vyšehradskej skupiny. Porovnanie súčasného stavu rastu elektromobility v krajinách Vyšehradskej skupiny s lídrami v oblasti elektromobility v Európe. Mapa súčasných významných výrobcov motorových vozidiel.