Selected Factors of Strategic Management in the SME Sector - Belás, Jaroslav
Významné faktory strategického riadenia v sektore malých a stredných podnikov. Trendy v Českej a Slovenskej republike. Empirický výskum uskutočnený v roku 2020. V Českej republike získané údaje od 454 mikropodnikov, malých a stredných podnikov a na Slovensku od 368 podnikov patriacich do segmentu malých a stredných podnikov. Hoci MSP vnímajú význam strategického riadenia v podniku veľmi silne, strategické riadenie nie je v každodennom živote podniku primerane implementované.