International Variations in Firm-Level Strategic Entrepreneurial Orientation of SMEs - Civelek, Mehmet
Podnikateľská orientácia vedúcich pracovníkov MSP z rôznych krajín, s ohľadom na ich ich pohlavia, vek a vzdelanie. Údaje od 1620 vedúcich pracovníkov českých a tureckých MSP a uskutočnil sa Mann-Whitney U test na vykonanie analýz pre túto štúdiu.