Factors Affecting Talent Retention in Tech Start-Ups - Salgado, Kenia
Preferencie zamestnancov vo všetkých 27 faktoroch, ktoré ovplyvňujú udržanie zamestnancov v technologických start-upoch na všeobecnej úrovni a potom so zameraním na rodové rozdiely v týchto preferenciách, aby bolo možné navrhnúť úpravy ľudských zdrojov postupy. V preferenciách v oblasti odbornej prípravy a pracovného prostredia existujú významné rozdiely týkajúce sa pohlavia.