Intellectual Property - Čaplánová, Anetta, 1967-
Formy práv duševného vlastníctva. Historický vývoj ochrany duševného vlastníctva. Regulačné aspekty ochrany duševného vlastníctva v historickej perspektíve. Medzinárodný rámec. Európsky rámec. Súčasné perspektívy ochrany.