Predmet Družstevné podnikanie na Ekonomickej univerzite - Gajdová, Denisa, 1977-
Výučba predmetu Družstevné podnikanie na Fakulte podnikového manažmentu EU v Bratislave. Výberový predmet zabezpečovaný predovšetkým odborníkmi z praxe. Témy venované problematike.