Employee Performance and Its Evaluation - Matulčíková, Marta, 1964-
Opis metód aplikovaných v hodnotení výkonov zamestnancov a súčasných názorov respondentov o zlepšení pracovných výkonov. Výskum vykonaný na základe dotazníkov a rozhovorov.