Regional Disparities in the Relationship between Economic Growth and Unemployment - Daňová, Monika
Rozdiely vo vzťahu medzi mierou hospodárskeho rastu a zmenami v miere nezamestnanosti vo všetkých regiónoch na úrovni NUTS3 na Slovensku v období 1999 - 2018. Na preskúmanie vzťahu medzi nezamestnanosťou a mierou hospodárskeho rastu použitá medzerová verzia Okunovho zákona. Regionálne rozdiely a zdroje týchto rozdielov.