Súvislosť osobnostných vlastností učiteľa s jeho výchovnovzdelávacím pôsobením a autoritou - Chmelárová, Zuzana, 1967-
Charakterizácia osobnosti učiteľa so zameraním na niektoré vybrané charakteristiky. Zameranie na kritické myslenie, temperament, motivačné a charakterové vlastnosti učiteľa a jeho autoritu.