Assessing the Impact of Taxation on Mergers in the EU: the Case of Greek Listed Firms - Pazarskis, Michail
Vplyv zdaňovania na fúzie v EÚ - skúmanie pomocou účtovnej výkonnosti kótovaných firiem v Grécku. Vplyv nového gréckeho zákona o dani z príjmu (zákon č. 4172/2013), podľa smernice EÚ o fúziách 2009/113. Právny rámec fúzií v Grécku. Preskúmanie výkonnosti prostredníctvom finančných výkazov a finančných ukazovateľov.